číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Vlkodaví pokec

Metro
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1234
Téma: Metro
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Metro Vloženo 07/04/2011 13:25 Od: Zuzana Staňková  
Pražáci, máte někdo zkušenost s vlkodavem v metru???
Konkrétně se mě jedná o eskalátory.
Mám stach že se psovi dostanou drápy pod schody.
A taky si nedovedu představit jak takový obr jede v klidu hlavou dolu třeba po shodech na Jiřáku.
Děkuji.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Metro Vloženo 07/04/2011 14:47 Od: Zuzífek  
Jéééé se na mě chcete přijet podívat
a co jezdit výtahem pro kočárky a vozíčky ??? já vám to vymyslím
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Metro Vloženo 07/04/2011 17:19 Od: Petra  
Zuzko stav ho tam zadkem napřed, vyhneš se drápkům i hlavě dolů
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Metro Vloženo 07/04/2011 18:51 Od: Zuzana Staňková  
Zuzko, výtah už mě také napadl, ale on není ve všech stanicich a ne vždy funguje. Klidně za tebou přijedu, ale to bych jela tramvají. Půjdeme v sobotu k té přehradě?

Petro asi jsem to nepochopila. Když mě pes vejde na schody tak ho mám otočit? Při jeho velikosti a mohutnosti si to nedokážu představit.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Metro Vloženo 07/04/2011 21:55 Od: Zuzífek  
Tak jsem vymyslela kolečko u přehrady nebo kolečko nad vaším hotelem (tam je to ale z kopce do kopce) obě jsou cca 5-6km.Jo a určitě Patík nejel sedačkovou lanovkou - to mě tak napadlo že tam jezdí místní pejsci běžně, ale ještě nemám pro Sísu padák tak to jsem vyloučila jako možnost výletu. Krátké trasy tam moc nejsou někdy vymyslíme nějaký celodenní výlet ty stojí za to. Jinak PRÝ už je sníh jen na sjezdovkách ale, kdyby ne bydlíte na slunné straně údolí. a koukat budete na nejdéle zasněženou sjezdovku ve Špindlu. Ale uvidíme podle počasí, celý den to šlo i sluníčko a večer začalo děsivě fičet a poprchávat tak co z toho bude
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Metro Vloženo 07/04/2011 23:09 Od: Zuzana Staňková  
Viděla bych to na přehradu, je to přece jen po rovině. Kopečky si užijeme i tak.
Myslela jsi sedačkovou lanovku na Petřín?? Tak to jsme ještě nejeli. No, máme co dohánět!
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1234
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Vlkodaví pokec