číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna

Dvířka pro psy
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Téma: Dvířka pro psy
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Dvířka pro psy Vloženo 06/12/2010 18:06 Od: Andrea  
Můžete mi někdo poradit,jestli se dají sehnat dvířka do dveří pro vlkodavy?Máme 5 ti měsíční štěňátko,které zavíráme na noc do sklepa,kde má veliký koženkový gauč o který se dělí s kocourem.Chceme,aby tam měl stálý přístup kdykoliv se mu bude chtít,bouda by asi nebyl dobrý nápad-na gauč si totiž velice rychle zvykl a těžko by spal jinde
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Dvířka pro psy Vloženo 06/12/2010 22:24 Od: Staňková Zuzana  
Dobrý den,
toto je odkaz na snad největší dvířka pro psy co jsem kde viděla.
www.baron.cz/pes/dvirka-pro-psy/dvirka-pro-psy-nejvetsi/i-0
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Dvířka pro psy Vloženo 07/12/2010 02:12 Od: Dan Kuta  
Taková dvířka máme a velmi se povedla.Jen tak mezi náma,vlkodav patří do postele a né do sklepa.V noci Vás donutí vstát a pustit ho , tím pádem ušetříte nemalé náklady na obr dvířka pro psi.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Dvířka pro psy Vloženo 07/12/2010 21:54 Od: Olča  
Dobrý den , souhlasím s Danem. Vlkodav patří do postele, máme tam dva. Doporučuji hlavně na toto zimní období. Zahřejí peřinu a zmrzlé nohy. Pořiďte si ještě další vlkodávky. O.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Dvířka pro psy Vloženo 08/12/2010 06:38 Od: Andrea  
A máte s těmito dvířky www.baron.cz/pes/dvirka-pro-psy/dvirka-pro-psy-nejvetsi/i-0 zkušenosti?Distributor mi napsal,že budou snad pro vlkodava malá,já toho našeho ještě nepoměřím.V kohoutku má teprve 65 cm.Poradil mi vystřihnout z kartonu rámeček 64x36 cm a zkusit jím vlkodava protáhnout Do postele nesmí,protože manžel ho původně nechtěl vůbec,tak je na zahrádce s naším druhým psem a kocourem a ve sklepě kde máme udělaný takový pokojík
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Dvířka pro psy Vloženo 08/12/2010 07:51 Od: Iva  
Myslím, že vlkodav do sklepa nepatří. Pokud manžel vlkodava nechce, je na zváženou, co s takovým manželem ...
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna