číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna

Pojištění u ČPP
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Téma: Pojištění u ČPP
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Pojištění u ČPP Vloženo 03/03/2010 19:32 Od: Lidka R.  
Zdravím,
mám dotaz ohledně pojištění vlkouška u ČPP, máte někdo zkušenost s "pojistným plněním" jak probíhalo? Jestli ano, tak o jaké zranění nebo nemoc šlo. Díky za info a za radu----Lidka.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Pojištění u ČPP Vloženo 04/03/2010 18:08 Od: Zita Žeezná  
Dobrý den Lidko,

toto téma tu již bylo probírané. Ano, my máme pojištěné obě holky u ČPP, pojištění se jmenuje mazlíček. Pojistné plnění jsme čerpali několikrát, jednalo se o nemoc(zánět) a pojišťovna hradí 60%. Nahlásíte událost, pošlete doklady, 2x upomenete - nejlépe telefonem a pak mailem a pak máte peníze do 3 dní na účtu. Zatím jsme nikdy nevyčerpali zaplacené pojistné, je to celkem drahé, ale je to taková rezerva, kdyby psi byli opravdu hodně nemocní, tak to s úhradou léčby hodně pomůže.

Zdravíme a přejeme co nejmíň nemocí

Zita
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Pojištění u ČPP Vloženo 04/03/2010 19:40 Od: Lidka R.  
Zdravím Zito,
ptám se tu proto, že už podle toho jak jsem pobíhala mezi pobočkama, a jak nakonec sem to hlásila po telefonu a byla 3x přepojena, až teda do třetice slečna věděla co dělat a jak zapsat, mám trošku obavy....tak proto....ještě se Vás zeptám, u chronických onemocnění je asi toto pojištění bezvýznamné?...díky Lidka
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Pojištění u ČPP Vloženo 05/03/2010 07:18 Od: Petra Špelinová  
Dle odborníků z pojišťoven hradí veškeré onemocnění psa, tedy i chronické potíže (alespoň jak mi řekla slečna v české pojišťovně, která má zkušenosti s vlastním psem), jen v době pojištění musí být pes zdráv, mohou si vyžádat zdravotní dokumentaci od vašeho veterináře, je to stejné jako u pojistek lidí...Pokud vím, při pojištění vyplníte zdravotní dokumentaci psa a dle toho bude spočítáno pojistné, při potížích může být navýšeno, nebo vyloučeno z pojištění.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Pojištění u ČPP Vloženo 05/03/2010 16:28 Od: Lidka  
Zito, můžu Vás poprosit o meil...pokud to nebude Vám vadit, chtěla bych se něco zeptat víc ohledně toho pojištění a čerpání. Díky
můj e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Pojištění u ČPP Vloženo 06/03/2010 15:59 Od: Zita Žeezná  
Dobrý den,

samozřejmě můžete, můj mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Jinak je potřeba vždy mít předem promyšleno na co všechno chcete pejska pojistit a tak si i nechat udělat pojistnou smlouvu. Doporučuji raději 2x předem pročíst. Chronické nemoci v době uzavírání pojistky budou zcela určitě vyloučeny. Pokud ale pejsek byl zdravý a Vy jste ho pojistila a máte i tyto nemoci ve smlouvě, tak se pojistné plnění na léčbu vztahuje.

Tak nemalujme čerta a nemoci na zeď hlavně hodně zdraví.

Zita
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna