číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna

Jaké množství vody přibližně vypije Váš vlkodav?
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12345
Téma: Jaké množství vody přibližně vypije Váš vlkodav?
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Jaké množství vody přibližně vypije Váš vlkodav? Vloženo 21/09/2010 09:16 Od: Jarka  
Hezký den všem, ráda bych se zeptala, kolik asi vody denně spořádá Váš vlkodav? Zdá se mi, že naše skoro 7měsíční slečna pije nějak moc a podle toho také čůrá . Zítra jdeme na veterinu s packou, tak než začnu plašit a nechávat jí dělat různá vyšetření, tak bych se tu chtěla poučit ze zkušeností ostatních. Moc děkuju za Vaše názory. Jarka
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Jaké množství vody přibližně vypije Váš vlkodav? Vloženo 21/09/2010 10:52 Od: Jarča  
Myslím, že to bylo už v poradně..bohužel asi v té staré a já si to přesně nepamatuju, asi se tu vyjádří Zuzka. Myslím, že to bylo 5l denně u dospělého??? No my to aspoň v poho uděláme a i víc. Prostě velký pes, velká spotřeba a jak mi říká taťka, když vycházím s Lakym (3.5roku) ven: "Kam jdeš s tou cisternou?", čůrá klidně 2-3 minuty, pak popojde a pokračuje, takže nevím, jestli plašit.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Jaké množství vody přibližně vypije Váš vlkodav? Vloženo 21/09/2010 12:22 Od: Lidka  
Jééé a já sem si myslela, že jenom nám to čůrání trvá tak dlouho..tak to sem ráda, spousta lidí mi říká , že to není normální....no myslím, že Kenďa vypije víc jak pět litrů vody, tak 8 určitě...ono se hoooodně rozžbrndá kolem..a když má svoje "korýtko" špinavý, tak jde na čistou do misky k sousedovi...ale víc jak pět litrů určitě...Možná to pletu, ale na veterině mi říkali na 10 kg váhy něco kolem 900 ml???nevím...ale u nás by to odpovídalo k váze 95 kileček...No aspoň někdo u nás dodržuje pitný režim...
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Jaké množství vody přibližně vypije Váš vlkodav? Vloženo 21/09/2010 12:39 Od: Jarka  
Děkuju Jarčo. Já se to pokoušela vyhledat v poradnách, ale bez úspěchu. Špatně se to měří, protože jí vodu dost často měníme, ale myslím, že vypije i víc, než 6 litrů, tedy aspoň v poslední době. Možná je to i tím, že začala v bytě topná sezóna, na chatě pije určitě méně, ale zas to tam hůř hlídáme, pije i venku dešťovku, chodí do potoka a tak. Takže doma jsou slušné sprinty ven, včera to ani nedonesla (dvě hodiny po venčení) a tak jsem vytírala barák. Jinak u nás nemáme cisternu, ale říkáme, že to zas byl pěkný kanystr .
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Jaké množství vody přibližně vypije Váš vlkodav? Vloženo 21/09/2010 13:45 Od: Jarča  
Tak Jarko, jestli vás ještě potěším tím, že Laker dělal moře (záměrně nepíšu loužičky) ještě hodně k roku věku...nevěděla jsem si už rady, byl velký, věděl, že nesmí, ale i tak to bylo kolikrát doma či na chodbě. prostě to neudržel. V životě jsem nezažívala snad víc stresu, než když jsem letěla z práce a honem, honem,z prvního patra, rychle otevřít vchodové dvěře...stihnem to nebo ne??? Ale pak ze dne na den bylo vše OK. Když si na to vzpomenu, ještě mám hrůzou vlasy nahoře.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Jaké množství vody přibližně vypije Váš vlkodav? Vloženo 21/09/2010 14:24 Od: Jarka  
Jarčo, ne, že byste mě potěšila, ale určitě uklidnila . I když si pořád myslím, že ty holky by na to měly být šikovnější a v necelých 7 měsících už to zvládat. Pořád to mám tak nějak spojený s tím větším přísunem vody, protože třeba před pár týdny doma "moře" už neudělala a teď znova ano. Je zvláštní, že vždycky víc pije, když jsme večer doma všichni a to pak se jí taky stávají ty "nehody". My jsme ve 3. patře, takže nám to dolů trvá dýl, taky už jednou krásně naplnila výtahovou šachtu . A také další problém, nedostaneme jí v baráku na schody , tak se jen modlím, aby fungoval výtah. Venku po nich lítá úplně v pohodě, ale doma, jak je to chodba bez oken a vlastně tunel na schody, tak jí tam zaboha nedostaneme, možná trochu klaustrofobie
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12345
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna