číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna

Výpomoc s odběrem pejsků bez domova
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: Výpomoc s odběrem pejsků bez domova
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Výpomoc s odběrem pejsků bez domova Vloženo 07/12/2011 12:34 Od: Evča  
Ráda bych vám pomohla a to tím, že bych měla zájem o fenku Irského Vlkodava, ale potřebuji spíše štěně, tak do půl roku, neboť mám doma už 4 letou fenku a dvě malé děti a ráda bych, aby si na děti pomalu a odmala zvykala. Bohužel však patřím mezi milovníky této rasy, která bohužel nemůže z rodiny vypustit tolik peněz, za kolik se prodávají Za jakoukoliv pomoc při hledání pejska bez domova moc děkuji
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Výpomoc s odběrem pejsků bez domova Vloženo 09/12/2011 18:05 Od: Pavla Špotová  
Dobrý den,
paní Evčo,s hledáním pejska bez domova, pokud chcete irského vlkodava ,fenku a ještě max. půl roku starou, Vám asi nepomůžeme.NF hledá nové majitele většinou pro psy starší,někdy i nemocné, ale pro štěňata jen opravdu výjímečně. Možná by bylo pro Vás lepší podívat se do útulků, tam je spoustu pejsků i třeba podobných vlkodavům, kteří hledají nový domov.
Zdravím, Pavla
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Výpomoc s odběrem pejsků bez domova Vloženo 22/02/2012 15:14 Od: libus  
Jo to znam uz asi pul roku cekam jestlu se na internetu neobjeci nejaka fenecka irakeho vlkodava ale do dvou let.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Výpomoc s odběrem pejsků bez domova Vloženo 27/02/2012 02:58 Od: Jajka  
Dobrý den,určitě se Vám ještě ozvu zítra a vzali bychom si Pepina nebo Majdu.Od dětství toužím po vlkodavovi asi úchylka miluju historii středověk hrady a pod.Se psi mám zkušenosti mělí jsme krásnou ovčandu Ritu,ale při odchodu od muže s námi nemohla tak pak v LB jsme ubytovali na rok dvouletého staforda vypiplali spal s dcerama i v posteli pak si ho ukradla býv.majitelka zpátky.Tak jsem z chovné stanice Cvikov vzala odepsané štěně retrívra nemohl na zadní vypiplali ale vadil v paneláku pronajímatelce.Přijela si pro něj rodina dvěma auty a žije dodnes nedaleko na zahradě a štastně.Ted máme velkej dům i zahradu a jelikož jsem neměla na štěně vlkodava vzali jsme zas fenku z inzerátu kterou už nechtěli.Je to vlčák s pastwveckým byla zešedlá vyzáblá taky k chlapům nešla.Po měsíci se přišli podívat býv.majitelé a zírali.Je veselá hravá už neutíká krásně lesklá a hlavně mohutná.Jenže je jí 11 let a má v 1cecíku rakov.nádor tak nevíme jak s námi bude dlouho.Proto bychom uvítali pejska od vás i na ni bude dobře působit ml.kamarád nebo kamarádka.Pracuji doma takže samotou trpět nebudou.Jsme z Dlouheho Mostu u LB.Můj tel:737674103 Jaroslava Mikešová
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna