číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna

skakani na lidi
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Téma: skakani na lidi
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
skakani na lidi Vloženo 11/10/2011 10:20 Od: Eliska  
Zdravim vsechny,

mela bych prosbu, nevite nahodou, jak zabranit, aby vlkouska prestala skakat na lidi? Je ji 7 mesicu a kdyz vidi nekoho z rodiny nebo prijde nekdo na navstevu, tak je uplne hotova a zacne skakat. Uz si nevim rady a nerada bych, aby nekoho svalila na zem, prece jenom ma pres 30 kg.Diky za rady ci zkusenosti.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:skakani na lidi Vloženo 11/10/2011 15:04 Od: Kristýna Ustohalová  
Dobrý den,
já jsem pokaždé, když na mě chtěl náš vlkodav skočit, zvedla ruku, řekla velmi rázně NE a pokud to nepomohlo, tak jsem ho dlaní zatlačila na kohoutek, aby prostě nemohl vyskočit. Hodně záleželo na tom, sledovat psa a předvídat, kdy se chystá skočit. Ten náš se většinou mírně přikrčil a couvnul o krok zpět a v tu chvíli jsem už říkala NE a dala ruku před sebe. Časem se naučil, že se skákat nesmí.
Nevím, jestli je to úplně správně, ale na našeho vlkodava to fungovalo
Kristýna
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:skakani na lidi Vloženo 11/10/2011 17:53 Od: Eliska  
Zdravim,

dekuji za radu, zkusim to i na nasi. Dela presne to, co jste psala u Vaseho, tak snad to zabere.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:skakani na lidi Vloženo 12/10/2011 20:24 Od: Zuzífek  
A kdyby nááhodou Kristýnina rada nepomohla, tak doporučuji všechny okolo se pohybující upozorňovat, že je VELICE KONTAKTNÍ taky se s tím dá žít, sice je to náročné na hlasivky ale časem se naučíte jak správně povel načasovat nebo kdy radši feneku chytit. Bohužel vám to trošku vytřídí okruh známých.
Máme skoro dvouleté torpédo a nějak na ní nic nezabralo, ale budu držet palce aby se vám to povedlo.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:skakani na lidi Vloženo 13/10/2011 08:59 Od: Zuzana  
Zuzífku, myslím, že Kristýna měla na mysli důslednost a to je náročný..... co si budeme povídat
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:skakani na lidi Vloženo 13/10/2011 18:41 Od: Zuzana Staňková  
Já to teda nepotřebuji, naštěstí, ale na cvičáku radili se k psovi předklonit nebo si dřepnout na bobek, aby neměl na co skákat, prý se to časem odnaučí. Jen si nedovedu představit jak se udrží stabilita )))
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna