číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna

Vlkodav a ostatní zvířata
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: Vlkodav a ostatní zvířata
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Vlkodav a ostatní zvířata Vloženo 04/09/2011 00:04 Od: Martina  
Dobrý den,chtěla bych si pořídit Irského vlkodava,ale mám doma docela dost zvířat, kozy,králíky,osmáky... atd, nebude to problém?
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Vlkodav a ostatní zvířata Vloženo 04/09/2011 01:23 Od: Zuzana  
Martino, jestli bude nebo nebude problém vám asi nikdo spolehlivě neřekne, to bude taky hodně záležet na vás. Jsem ale přesvědčená, že pokud psa správně vychováte, se zvířaty seznámíte a budete alespoň ze začátku opatrná, mělo by být všechno v pořádku. Spousta lidí má společně s vlkodavem další zvířata. Podle mého názoru, když si pořídíte vlkodava, nevystavíte svoje ostatní zvířata většímu nebezpečí než s jiným psem od střední velikosti. Spíš bych řekla, že pravděpodobně budou ve vetším bezpečí než s různými jinými plemeny.
Přeju hodně štěstí
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Vlkodav a ostatní zvířata Vloženo 04/10/2011 12:22 Od: MONČA  
Mám doma vlkodavého kluka a plno zvířátek.Problém nebyl se zvířátky co byli před ním.Ty přijal v pohodě i když se třeba trochu měnili,domácí kočky,potkany,morče.S nima se seznámil jako malý a dobrý.Kočky když potká venku trochu prožene, ale jen formou hry. Horší to bylo s příchodem oveček,koz s těma si chtěl hrát.Pořád je honil,důležité je postupné seznámení.Tedka uz ví že ovečky se ignorují, ale je vždy pod dozor je to rozverné štěně.Pozor ovšem na husy ,kachny a slepice.Je to lovec a toto je velké lákadlo.byli za plotem, ale náš vlkoušek zdolal plot a s velkou radostí mi přinesl husu za křídlo před dům.Přežila byla jen v šoku.Drůbež bych radši zabednila.Záleží na chuti lovení.Není to hrozné jeko s ohařem.Výhodou je když jsou už zvířátka doma a pes přijde k nim a postupně jako štěně se seznámí.Přeji hodně zdaru.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna