číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna

Drobek
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: Drobek
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Drobek Vloženo 29/06/2011 08:06 Od: Katka Podaná  
Dobrý den, máme 5,5 let starého vlkodava „Drobek“ (možná si někteří vzpomenou), posledních pár dní u něj začínáme pozorovat divné změny. Je pořád takový unavený, stále jen polehává, dost dýchá, vůbec nežere granule, které normálně jedl, za to hodně pije, nechce ani chodit ven, jen se jde vždy vyčůrat (čůrá teď dost dlouho, asi jak hodně pije) před barák a zpět, když jsem přijela po pár dnech domů, tak jindy by mě radostí porazil, teď se jen tak přišel podívat a skoro žádné vítání nebylo  mám o něj strach je na něm vidět že ho asi něco trápí. Přítel si myslí, jestli už se na něm nezačíná pomalu projevovat stáří…tak nevím. Nemáte někdo podobné zážitky. Ještě k tomu žrádlu granule sice nejí, ale dnes ráno jsem mu dala piškoty a ty slupnul hned  Budu vděčná za každou radu či názor. Děkuji Katka Podaná
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Drobek Vloženo 29/06/2011 10:26 Od: Zuzana  
Dobrý den, jasně že si na Drobka pamatuju
Změna chování u psa může mít samozřejmě různé příčiny. Může to být jenom rychlou změnou a střídáním počasí, někdy pejskové začnou tesknit a jsou "bez nálady" když je v blízkosti háravá čubička, některýmu stačí, že nasál libou vůni na procházce. Může to ale být i předzvěst zdravotních potíží. V některých případech bohužel to může být i tak, že má pes určitý zdravotní problém, který dosud nedával najevo a tedy o něm majitel neví. Když poškození, třeba ledvin, srdce nebo jater, překročí určitý stupeň, začne se to projevovat i navenek a první změnou bývá chování psa. Minimálně pro váš klid by bylo lepší nechat pejska vyšetřit.
Přeju aby to byla jen "zamilovanost" která, jak už to bývá, přejde a Drobek se bude chovat jako dřív.
Dejte vědět. Držím palce a zdravím, Zuzana
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Drobek Vloženo 29/06/2011 10:26 Od: Franci  
Naše Lady měla v tomto věku podobné problémy a nakonec si vyvzdorovala masitou stravu. Aby dostala do sebe alespoň trochu granulí (vitamíny, klouby a minerály) dělal jsem jí takové granuleto (rizoto a místo rýže granule, zalité vývarem z masa). Podezřelá je ta apatie, tu Lady neměla jen byla smutná, ale dokázala nám hladovět i pět týdnů.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Drobek Vloženo 13/07/2011 15:13 Od: Katka Podaná  
Dobrý den, tak Drobek je naštěstí v pořádku. Nejspíš byl jen smutný, že jsem byla moc pracovně vytížená a nebyla moc často doma. Teď už zase víc jak týden funguju normálně a z Drobka je opět stejné číslo jako vždy byl  Tak mi spadl kámen ze srdce. Děkuji Katka
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Drobek Vloženo 13/07/2011 16:48 Od: Zuzana  
Dobrá zpráva,díky
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna