číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna

Pořízení štěnátka na jaře nebo na podzim?
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Téma: Pořízení štěnátka na jaře nebo na podzim?
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Pořízení štěnátka na jaře nebo na podzim? Vloženo 20/01/2011 07:18 Od: Jana  
Dobrý den,chtěli by jsme si s přítelem pořídit štěnátko Irského vlkodava, jen přítel si myslí,že by bylo lepší ho pořídit až na podzim a já na jaře. Zajímal by mě Váš nazor. A jestli jsou nějaké + a -. Děkuji za odpovědi Jana.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Pořízení štěnátka na jaře nebo na podzim? Vloženo 20/01/2011 07:40 Od: Lenka  
Zdravím,
pořídila jsem si štěňátko na jaře a udělala bych to podruhé stejně. Nebudete řešit, že je mu venku zima a může se hezky učit na travičku .
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Pořízení štěnátka na jaře nebo na podzim? Vloženo 20/01/2011 09:56 Od: Zuzana Staňková  
Dobrý den,
také jsem si pořídila štěndo na jaře a udělala bych to znovu. Bude teplo, víc světla i vodu jsme vyzkoušeli coby malé štěně. Neměnila bych.
Zuzana
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Pořízení štěnátka na jaře nebo na podzim? Vloženo 20/01/2011 10:10 Od: Franci Štěchovice  
My naopak pořídili Denissku v listopadu z důvodů, které všichni vědí. Všechno jsme vyřešili ale jsou problémy s potřebou a venčením. Navíc jsme jí museli učit na určité místo v domě a až bude teplo budeme jí učit znova venku a protože jsme pracující, musí být sama...přes zimu v domě a na jaře znovu zvykat venku. Prostě všechno dvakrát.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Pořízení štěnátka na jaře nebo na podzim? Vloženo 20/01/2011 11:24 Od: Jana  
Děkuji za názory. Sice mám nyní také dostatek času,ale také časem budeme muset nechávat pejska samotného. I kvůli vodě, bych si taky ráda pejska pořídila na jaře. No uvidíme
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Pořízení štěnátka na jaře nebo na podzim? Vloženo 21/01/2011 09:07 Od: LIDKA  
Třeba si přítel není jistý ,zda velkého psa pořídit
a tak to oddaluje.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna