číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna

výstavní vodítko
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: výstavní vodítko
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
výstavní vodítko Vloženo 21/12/2010 22:27 Od: Nela  
dobrý večer,
mám jednu otázku, pro většinu z Vás asi banální.... mám 5měsíční štěně IW a ráda bych se zůčastnila první výstavy. je nutné mít s sebou výstavní vodítko a z jakého důvodu se používá? resp.v čem je jiné než normální? děkuji mnohokrát Nela
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:výstavní vodítko Vloženo 22/12/2010 08:39 Od: Kristýna Ustohalová  
Dobré ráno,
výstavní vodítko je tenčí než "normální" vodítko s obojkem, takže je to hlavně o tom, že se s výstavním vodítkem "nekazí" linie krku a celkový pohled na psa Když pojedete na výstavu se štěňátkem, tak ho mít nemusíte, není to povinné. Já jsem zezačátku jezdila na výstavy s normálním obojkem a vodítkem a na výstavě jsem si výstavní vodítko koupila, většinou je na každé výstavě spousta krámků, kde není problém ho koupit. Jenom jsem musela doma cvičit, protože tím, jak je výstavní vodítko tenčí, tak na to musí být pes zvyklý, aby poslouchal a věděl, co po něm chcete
Kristýna
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:výstavní vodítko Vloženo 22/12/2010 09:09 Od: Nela  
Dobrý den Kristýno,
děkuji za podrobné info, už je mi to jasné
pěkný den Nela
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:výstavní vodítko Vloženo 22/12/2010 17:35 Od: Iva  
Dobrý den,

kdy a kam se chystáte na výstavu? Já jsem se byla podívat na výstavě v Letňanech a bylo to dost děsivý, pejsci čekali strašně dlouho zavřený v klecích, místo na venčení nic moc... Ségra vystavovala WHWT a fenka z toho byla dost vystresovaná. To mě na účasti na výstavě dost odrazuje. Ale možná mi to nedá a nakonec taky někam půjdeme, abysme neodepřeli případné potomstvo našemu miláčkovi.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:výstavní vodítko Vloženo 23/12/2010 14:45 Od: Nela  
my se chystáme na výstavu 5.-6.2. v Brně, zatím nemáme žádné zkušenosti, bude to naše první "akce", ale taky se bojím, jak to bude to naše mimino zvládat.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Poradna