číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

Chuť k jídlu
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: Chuť k jídlu
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Chuť k jídlu Vloženo 19/12/2010 20:40 Od: Iva  
Máme štěňátko vlkodávka, které kromě svého jídla zblajzne všechno na co přijde ( dneska mi už 2x téměř vypil kávu a to nesladím Zajímalo by mě, jestli má někdo vlkodava, pro kterého je jídlo nepodstatné a musíte ho do jídla přemlouvat. Samozřejmě nemyslím pejsky, které mají nějaké zdravotní obtíže, ale jinak zdravého nežravého vlkodava.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Chuť k jídlu Vloženo 19/12/2010 22:40 Od: Nela  
dobrý večer,
já mám štěně IW 5měsíců a mám stejnou zkušenost, žere i tablety po operaci bez jakýchkoli lákadel navíc, dneska s chutí sežrala stroužek česneku, který mi spadl při vaření, onehdy talíř ještě horkých čerstvě upečených perníků,takže u nás je situace stejná....
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Chuť k jídlu Vloženo 20/12/2010 00:53 Od: Zuzana  
Taky máme spíš všežravce než nežravce. Děvčata dělají fóry v době skutečných i fiktivních březostí, jinak nebývá problém. Jedna fenka ale byla delší čas nežravá. Jako úplně malý štěně byla mezi sestřičkama první u misky, když zůstala doma sama se jí už nechtělo. Vymýšleli jsme kde co, ale podle mých představ začala žrát až tak po dvou letech....teď už má taky prázdnou misku během chvilky
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Chuť k jídlu Vloženo 31/12/2010 08:58 Od: Barbara  
Ahojte,
ja mám psa IW, má 20 mesiacov a žerie veľmi málo....od granulí sme pred pár mesiacmi prešli na stravu BARF, žerie síce lepšie, ale stále má podváhu...po 2 mesiacoch už prestal žrať aj surové mäso, teraz mu pre zmenu varím...niečo málo zožerie, aj to ho musím dokŕmiť z ruky a viac-menej prehovárať a chváliť do nebies....málokedy sa stalo, že by sa vrhol na misku a tá zostala prázdna...väčšinou si dá tri hlty a dojedol... teraz sa chystám podávať mu pangamin na podporu chuti, tak uvidím, čo s tým....
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze