číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

procházka Smíchov
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Téma: procházka Smíchov
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
procházka Smíchov Vloženo 31/01/2010 18:31 Od: Zuzana Staňková  
v pátek hledala paní na diskuzi někoho k procházkám okolo Smíchova. Ozvěte se prosím. Nezapsala jsem si Váš mail. Děkuji. Zuzana
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:procházka Smíchov Vloženo 31/01/2010 19:47 Od: Zuzana Málková  
Zuzko, pokusím se sem vložit poslední příspěvky ze "staré" diskuze. Myslím, že byla by škoda kdybyste se kvůli novým stránkám nepotkaly a nevyšly by vám společný procházky. Tak snad se nebude nikdo zlobit :

Bára, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Dobrý den přátelé,
chtěla jsem se vás zeptat zda nejste někdo z okolí Smíchova či Andělu, kteří vlastníte vlkodávka na občasné společné procházky s naší 4,5 měsíční vlkodaví slečnou. Děkuji Bára

Jarka Zadražilová, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Pro Zuzanu Staňkovou: i my jsme z Prahy, konkrétně Praha 4-Libuš, kdyby jste vy, nebo kdokoli z okolí měli někdy chuť na společnou procházku, tak budeme jen rádi..

Zuzana Staňková, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Děkuji za nabídku, s radostí příjímám. Jsme sice z Dejvic, ale není pro mně problém kamkoliv přijet. Už takhle jezdíme do Dubče a do Louňovic za sourozenci.
Až bude lepší počasí určitě se ozvu.
Měj te se zatím pěkně.

Jarka Zadražilová, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Tak bezva Zuzko, aspoň vám ukážeme Modřanskou rokli, která začíná asi 200m od našeho baráku a je tam fakt nádherně. Je to několik km přírody a pro pejsky ráj... Uložím si e-mail. Jarka

zita železná, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Ahoj Jarko a Zuzko,
připojuji se k plánované procházce, jsme v Jesenici takže brouzdáme průhonickým parkem a je tam taky krásně ) tak jak něco naplánujete tak my taky dorazíme, alespoň se holky vyblbnou )
Zita Tel. 775140673

Bezva Zito, Jesenice je od nás co by kamenem... Telefon si ukládám. Než se udělá lepší počasí, tak zase naše slečna trochu povyroste, tak vám snad budeme stačit..:)Hezký den všem, Jarka 777647878

Zuzana Staňková, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Telefony všech jsem si uložila a myslím že na procházku se může vydat vše co má čtyři nohy a klidnou povahu. Takže Lidko je to na vás.
Už se na vás všechny moc těšíme a přejeme pěkný víkend.
Moje tel.č. 604 201 663

Andrea Kasiková, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Dobrý den, pročítala jsem si příspěvky v této diskuzi na téma štěkání našich vlkodavích miláčků a musím se usmívat, protože vše, co tu bylo napsáno znám od svých hafanů. Také to, že mám doma koně, jsem slyšela už nesčetněkrát, po mém upřesnění, že se jedná ještě o štěňátka, lidé většinou zírají s otevřenou pusou a následuje sprška stále stejných otázek typu: kolik toho sní, kolik stáli, jestli spí doma nebo venku a jestli jsou zlí nebo hodní...klasika:-)). Také jsem se dočetla, že chystáte někdy v budoucnu prochajdu v průchonickým parku, tak pokud by se někdy konala, rádi bychom se přidali, pokud to bude možné. Máme doma dva vlkoušky a jednoho deerhoundího chlapečka, kteří se hrozně rádi kamarádí s ostatními čtyřnožci. 731300588

------------------------

Tak, snad jsem nic nepřehlídla, dál už samy
Moc přeju, aby vám procházky vyšly a abyste si všichni užili. Lidi i pejskové
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:procházka Smíchov Vloženo 31/01/2010 20:01 Od: Zuzana Staňková  
Zuzko děkuji.
P.S. Nové stránky jsou super. Přijdou mě přehlednější.
Zuzana
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:procházka Smíchov Vloženo 03/02/2010 10:46 Od: Bára  
Dobrý den, ano, hledám někoho pokud možno ze Smíchova či Anděla na občasné společné procházky s naší malou vlkodavkou děkuji. Bára
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:procházka Smíchov Vloženo 03/02/2010 11:56 Od: Zuzana Staňková  
Báro, ještě v minulé diskuzi jsem se Vás ptala jestli můžete přijet do Dejvic, že by jsme zašli na procházku do Stomovky(záleží na tom kolik štěně ujde).
Jinak až bude víc světla, můžeme klidně jezdit za vámi i večer po práci.
Děkuji Zuzana
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:procházka Smíchov Vloženo 06/02/2010 11:08 Od: Bára  
Dobrý den Zuzanko,
děkuji za nabídku, můžeme to vyzkoušet moje číslo je 774227862, tak až budete mít někdy čas, ozvěte se prosím díky Bára
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze