číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

kam na dovolenou
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12345
Téma: kam na dovolenou
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
kam na dovolenou Vloženo 02/03/2010 07:29 Od: Kateřina Veselá  
Čtu si na stránkách pravidelně , díky za ty nové, jsou určitě přehlednější, jen na těch starých byly podrobnější články o letních setkáních vlkodavů,
o které mi teď jde. Chtěli bychom se letos poprvé připojit s naší půlroční vlkodaví slečnou.
Jarní setkání poslední víkend v květnu na Mácháči je mi jasné, ale nevím, jak o prázdninách.
Na stránkách WDK je pozvání na klubové setkání a ještě ve stejném termínu jako prázdninové setkání na Mácháči. Mácháč chápu jako další ze setkání ve stylu Rokle, Bedřichov a setkání WDK? Jaký je rozdíl? Ptám se tady na NF, protože tu jsou zmínky o všech akcích, hledala jsem na klubových stránkách, ale našla jsem jen fotky Větřkovice 2007.
Byla bych vděčná za radu od zkušených výletníků,četla jsem sice obě diskuze, ale jako nováček se v nich nějak nevyznám a nevím, podle čeho se rozhodnout.
Děkuji, Kateřina Veselá
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:kam na dovolenou Vloženo 02/03/2010 07:36 Od: Kateřina Veselá  
Ještě jsem zapomněla připsat svůj mail
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .
Díky
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:kam na dovolenou Vloženo 02/03/2010 10:43 Od: Zuzana Staňková  
Dobrý den,
podle mého názoru obě dovolené budou na způsob loňské Rokle. Záleží jen na Vás kam se rozhodnete jet, nebo kam to máte blíž.
Dovolená je na to aby jsme si užili týden se svými miláčky a kde to bude je přece úplně jedno.
Já osobně vítám každou akci kam můžu s Patem jet (vzhledem k jeho velikosti), takže my si užijeme ještě psí tábor od cvičáku.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:kam na dovolenou Vloženo 02/03/2010 17:21 Od: Veronika  
Ani podle mého názoru to není o místě, ale nechce se mi kvůli dovolené vstupovat do klubu. Na výstavy nechodíme, ale se stejně postiženými lidmi se setkáme rádi Tak jestli se můžeme přihlásit na Mácháč, přijedeme. Podle všeho to bude spíš takové volnější a to mi radši, i když to máme dál.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:kam na dovolenou Vloženo 02/03/2010 21:34 Od: Zuzana Staňková  
Kvuli dovolené se nemusíte přihlašovat do klubu.
Kemp u Máchova jezera je malý a celý oplocený,sice chatky nejsou nic moc, ale za tu cenu.... A hlavně majitel kempu je velice vstřícný a ochotný a to dělá taky hodně.
Tak se na Vás s Patíkem budeme v srpnu těšit.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:kam na dovolenou Vloženo 03/03/2010 09:32 Od: Zuzana Málková  
Tak já se taky připojím, jsem (bohužel) pamětník a vlkodavích setkání jsem zažila hodně. Některý jsem i tzv. organizovala a za svojí osobu musím říct, že nejradši mám ty nepříliš organizované
Pro tento rok se zajištění prostor a termínu ujaly děvčata Jarča s Pavlou (P.Špotová )
Jistě na prázdninový Mácháč (letní setkání na týden od 21.8.do 28.8.2010) přijedeme každý s nějakou představou a s tím, co by nás bavilo a někdo třeba i s tím, čím chce k zábavě ostatních přispět – nepovinné, ale vítané. A na místě dotvoříme, upřesníme, tak jako to bylo poslední dobou. Asi se povětšinou shodneme na tom, že se přizpůsobíme především psům. Pravděpodobně „se“ něco naplánuje a domluví už na víkendovém setkání (28.-30.5.2010), velmi důležitý je vždycky seznamovací večírek! A pak taky rozlučkový....
Je fajn, že kemp už je vyzkoušený, je fajn, že bude léto, prázdniny....i když teď se to zdá ještě strašně daleko. Vítán je tak jako předchozí roky každý, na pozvánkách bývalo a stále platí :
Pozvání pro všechny příznivce plemene irský vlkodav. Letos se zřejmě sluší připojit lhostejno jestli organizované nebo neorganizované Za sebe dodávám – je to fuk. A tak jako každý rok připomínám, že je vítán i každý, kdo se přijede podívat s pejskem nebo bez třeba i jen na odpoledne.
A ještě jednu věc. Tyto stránky jsou samozřejmě prostory Nadačního fondu irský vlkodav. Ale jsme rádi, že krom toho, že s vaším přispěním můžeme pomáhat psům, kteří to potřebují, můžeme a rádi to děláme, poskytnout i prostor k povídání, domlouvání společných procházek, víkendových i jiných setkání. Téma bývá sice někdy specifikováno, ale ústředním zůstává vždy – irský vlkodav

Kdyby někdo nerozuměl tomu, proč o tom mluvím, tak proto, že pár připomínek bylo.
Zdravím, Zuzana (
Málková, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript )
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12345
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze