číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

Guliver
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 123
Téma: Guliver
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Guliver Vloženo 26/09/2010 18:57 Od: Lidka  
Zdravím,
dočetla jsem se v časopise o Guliverovi(vlkouškovi bez PP)..je už u nějakých nových páníčků?
Zdraví Kenďa a Lidka
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Guliver Vloženo 26/09/2010 19:28 Od: Veronika  
Taky zdravím no jestli je to ten samý co si myslím,tak jsem ho moc chtěla adoptovat já jen naprosto nádherný,ikdyž s chybičkama,ale bohužel to neklapne už jsem to oplakala,protože vlkoušek je můj největší dětský sen,tak doufám,že snad někdy v budoucnu si ho splním
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Guliver Vloženo 26/09/2010 19:37 Od: Lidka  
Nevím nevím, v časopise Pes - přítel člověka je povídání...Zuzana určitě napíše ...no já bych ho taky adoptovala, jenomže , jenomže u nás by byla psí mela...podle fotky mi přišlo, že měl zlomený ocásek?
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Guliver Vloženo 26/09/2010 19:43 Od: Veronika  
To nevím s tím ocáskem.no u nás je super výmluva,že by už tu bylo přezvířeno Máme 5letou fenku pyrenejského mastina, 1 obyč a 1 britskou kočku o které věčně v noci packá,když jde na WC jako rybky a momentálně 2 užovčí miminka k tomu nepočítám
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Guliver Vloženo 26/09/2010 19:52 Od: Lidka  
Á tak vlkouš je skladný, to by se ještě vešel ...
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Guliver Vloženo 26/09/2010 19:57 Od: Veronika  
No já si taky myslím ač teda nemáme nějak extra velký barák fakt máme malý takovou starou nudlu,ale chodba je tady zase dost velká na 2 pelíšky
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 123
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze