číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

suvenýry nadačního fondu
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Téma: suvenýry nadačního fondu
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
suvenýry nadačního fondu Vloženo 25/09/2010 20:08 Od: Terka  
Mám moc ráda suvenýry z nadačního fondu. Na klubovce jsem nějaké nakoupila,ale nepočítala jsem s takovými variacemi. Nebylo by možné aktualizovat sekci Suvenýrů i na webu? Ráda bych ještě něco doobjednala.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:suvenýry nadačního fondu Vloženo 25/09/2010 20:28 Od: Zuzana  
Terko, to jsme rádi, že se vám věcičky líbí, mně taky
Určitě aktualizujeme, už se na tom pracuje, snad to nebude trvat moc dlouho, budeme se snažit Díky.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:suvenýry nadačního fondu Vloženo 26/09/2010 08:19 Od: Klára  
Zdravím,

jsem ráda, že se tu tato diskuze objevila. Já si před několika dny objednávala pár věcí a vůbec nevím, zda mi tedy dojdou nebo ne. Nikde jsem tak krásné věci s vlkoušema neviděla prodávat, takže mám o ně veliký zájem.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:suvenýry nadačního fondu Vloženo 26/09/2010 08:23 Od: Klára  
Ještě by mě zajímalo, jestli by se dalo něco přiobjednat k předchozí objednávce.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:suvenýry nadačního fondu Vloženo 26/09/2010 08:49 Od: Zuzana  
Pokud došla objednávka v pořádku tak vám věci jistě dojdou. Jestli už nejsou odeslané, přiobjednat si můžete. Napište Pavle na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Jsme rádi, že se věcičky líbí, no a že nejsou nikde jinde vidět? Jistě, samé originály Nejdůležitější ale je, že tím poskytujete příspěvek na pejsky, kteří se nemají tak jako ti vaši doma. To je tím hlavním smyslem. Tedy udělat vám radost samozřejmě taky
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:suvenýry nadačního fondu Vloženo 26/09/2010 09:36 Od: Klára  
Děkuji moc, určitě jí napíšu, uvidíme.
Chystám své stránky o psech, takže na 100% budu odkazovat na Nadační fond Irský vlkodav
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze