číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

super rada
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Téma: super rada
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
super rada Vloženo 23/08/2010 14:07 Od: Monča  
Ahojky,kamarádka má vlkodavku a stále má zdravotní problémy,hledala jsem tu a všude jinde něco nebo jak ji pomoci,konečně jsem narazila na jednu věc,je to pojištění pejsků a kočiček,věděli jste to,já ne,až na jiné diskuzi jsem na to narazila www.slavia-pojistovna.cz/pojisteni-psu-kocek,už byla zoufalá,že nemůže svojí pejsce pomoci lépe,protože,jak všichni víme,stojí to moc peněz a tak si pejsku pojistila a říkala,že je to super věc, a že konečně dopřává svojí pejsce tu nej péči na klinice pro pejsky a ani trochu to nebolí paničku,když musí otevřít peněženku:-)))
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:super rada Vloženo 24/08/2010 07:29 Od: Zuzana  
Myslím, že dnes už pojišťuje psy víc pojišťoven, byla o tom před časem řeč i tady na stránkách :
www.irskyvlkodav.cz/kunena/6-poradna/90-pojitni-u-pp
Jak to tak bývá, někdo je spokojený někdo ne
Myslím, že je dobré se podělit o zkušenosti a předat si informace.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:super rada Vloženo 24/08/2010 11:42 Od: Lidka  
Zdravím, pojištění je dobrá věc, já si vlkouška pojišťovala, když zdravotní problémy dá se říct neměl...ale celý pojištění bych vyměnila za to , kdyby teď zdravý byl...
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:super rada Vloženo 24/08/2010 16:13 Od: Regina  
A mohli by ste vy co máte už zkušenosti napsat která pojišťovna je nejlepší?
Předem díky.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:super rada Vloženo 24/08/2010 16:33 Od: lidka  
Ahoj , já mám Českou podnikatelskou pojiš´tovnu, sice domluva jakou vlastně chci hlásit pojistnou událost bylo složitější, operátorka až po třetím přepojení věděla o co jde...na pobočce teda vůbec....ale pak šlo vše docela rychle a peníze sem do tří týdnů od nahlášení dostala...tak uvidím jak to bude s další pojistnou událostí...
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:super rada Vloženo 24/08/2010 16:39 Od: Zuzana  
Lidko, radši ať snad s Kendíkem žádnou pojistnou událost řešit nemusíte. Ale je pravda, že když už je to nutný, pojistka řešení aspoň trochu usnadní.
Sama ale psy pojištěné nemám a tak nemám ani zkušenosti s pojišťovnami.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze