číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

chudáci štěňátka
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Téma: chudáci štěňátka
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
chudáci štěňátka Vloženo 05/08/2010 22:05 Od: Marcela Vojtová  
Ahoj, našla jsem tento šílený inzerát!

zvirata.hyperinzerce.cz/stenata/inzerat/...idka-stredni-cechy/?

Určitě by ty chudáčci potřebovali pomoct.
Nemůžu se na uvedený tel dovolat, dá se něco dělat-?
Zjistit kde ty chuděrky jsou a odvézt je? Jak může někdo ještě tímto způsobem chtít ty chuděrky prodat?

Pokud bude potřeba jsme ochotni jim finančně pomoci, třeba je vykoupit a sehnat jim nový domov....

díky za jakékoliv info
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:chudáci štěňátka Vloženo 06/08/2010 02:17 Od: Zuzana  
Ahoj, díky za zájem. Už jsi několikátá kdo na tento inzerát upozorňuje, ale co s tím? Pravomoc k nějakému "opatření" ve prospěch štěňat není žádná, bohužel. Snad jedině zkusit se domluvit, je to neuvěřitelný, ale někdy to pomáhá. Ale těžko v tomto případě. Taky se nemůžu dovolat a pod stejným číslem se nabízí i štěňata a dospělí psi několika jiných plemen, třeba Jack Russel, labradoři, bernardýn, jezevčice, němečtí ovčáci, Cane Corso.... takže nejde o náhodný nebo nechtěný vrh a neznalost. Vykoupit tato štěňata a najít jim nový domov je první myšlenka, která každého napadne. Je to ale prakticky nemožné, na jejich místa nastoupí hned další....
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:chudáci štěňátka Vloženo 06/08/2010 08:11 Od: Lidka  
Neskutečné, inzeráty na různé rasy psů a nespočet e-mailových adres, jen jedno telefonní číslo......

www.pejskar.cz/inzerce-psu/bernardyn-sva...ejsek-inzerat-21035/
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:chudáci štěňátka Vloženo 06/08/2010 10:09 Od: Zuzana Staňková  
Nejsem mstivá, ale těmto lidem bych přála aby se k nim někdo choval stejným způsobem, jako se oni chovají ke zvířatům.
Moje babička se držela přísloví o božích mlýnech a já postupem času zjišťuji že ono to opravdu funguje, ale to těm pejskům zdraví a lepší život nepřinese.
Ach jo, je to hrozný!!!
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:chudáci štěňátka Vloženo 06/08/2010 13:34 Od: Jarča  
Štěňata silné kostry....to je asi slepec, ne? Spíš b...c! Já bych ho .....
Jak může být někdo takový????
To je fakt v háji, že se tomuhle nedá zabránit a ani těm pejskům pomoci!!!!!
Koukala jsem, dá se tam asi poslat meil, ale to asi nic nevyřeší, co?
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:chudáci štěňátka Vloženo 06/08/2010 14:14 Od: D.Holková  
Také jsem se na uvedené číslo nedovolala, tak jsem alespoň napsala mail, ve kterém jsem se pokusila inzerentovi domluvit. Možná by k něčemu bylo, kdyby nás tam napsalo víc, možná by si sáhnul do svědomí. Prosím, zkuste také napsat, já vím, není to nic moc pomoc, ale alespoň něco, za pokus to stojí. děkuji a zdravím DH
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze