číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

Divadlo
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: Divadlo
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Divadlo Vloženo 17/06/2010 09:57 Od: Zuzana Staňková  
Dnes večer půjdu s vlkoušem Patem na ochotnické divadelní představení.
A protože tento ochotnický spolek bude s největší pravděpodobností pořádat v létě i představení na Okoři, chtěla jsem se zeptat kdo bude mít zájem se k nám přidat.
Před hrou by jsme udělali procházku po okolí, aby se naši miláčkové trochu unavili.
Těším se na reakce.
Zuzana
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Divadlo Vloženo 17/06/2010 19:34 Od: Dan Kuta  
Pokud se jedná o muzikál "Kočky",tak Igor je pro.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Divadlo Vloženo 17/06/2010 19:41 Od: Zuzana  
Dane, dobrej nápad. Pokud můžu vzít dva, šla bych s Frederikou a Šárkou

Ale ne, je to hezkej nápad. Zuzko, napiš něco víc. Fakt to půjde jít s pejskama do divadla? Chápu, že je to představení pod širým nebem, ale i tak
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Divadlo Vloženo 18/06/2010 09:51 Od: Zuzana Staňková  
Nebojte muzikál to určitě nebude!
Jedná se o ochotnický spolek pánů a dam středního věku a ty by se určitě do něčeho takového nevrhali.
Na Okoř normálně můžou pejskové,neboť je to zřícenina a miláčci tam nemají co zničit. Na prvním nádvoří je postavené celoročně podium a při jakékoliv akci se pouze přinesou lavice, aby měli diváci na čem sedět (pokud si neustelou v trávě )
Patík byl včera při představení vzorný, jen potlesk ho malinko vyváděl z míry, ale při "desátém" aplausu už byl v pohodě a ležel jakoby se nic okolo nedělo.
Několikrát se ale stalo, že stál a poslouchal, natáčel hlavu, hýbal ušima a oči mu jen zářili jak se díval do jeviště jakoby tomu předsavení rozumněl. Je pravda že když vedli dialog dva zdatní chlapi, málem padala omítka ze stropu, tak jesli jen reagoval na ten hluk, nebo na to že jednoho z těch chlapů zná, nevím. Každopádně je to pro nás oba nová zkušenost a jsem ráda že mě bylo umožněno se divadla účastnit a až budu mít více informací o prázdninovém představení určitě dám vědět, aby jsme mohli vyrazit společně.
Zuzana
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Divadlo Vloženo 22/06/2010 17:19 Od: Zdenka Franková  
Dobrý den,

Zaujal mi Váš příspěvek ohledně divadla na Okoři
zjistila jsem že představení je 4.7.10 a 1.8.10
akorát nevím od kolika hodin ale na to se dá telefonicky zeptat na infu Okoře.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Divadlo Vloženo 22/06/2010 18:01 Od: Zuzana Staňková  
Dobrý den,
toto představení jsem neměla na mysli. To je pohádka pro děti.
Až budu vědět správný termín, podám včas informace.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze