číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

Mácháč jaro 2010
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 123
Téma: Mácháč jaro 2010
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Mácháč jaro 2010 Vloženo 31/05/2010 15:19 Od: Zuzana  
Ahoj, doufám, že jste všichni dojeli dobře domů. Počasí vyšlo tak na těsno, že je to až neuvěřitelný. To ostatní snad vyšlo tak jak se dalo předpokládat
prostě že to bylo fajn
Prosím, kdo má nějaký vydařený fotky, pošlete. Třeba na mojí adreseu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Díky.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Mácháč jaro 2010 Vloženo 31/05/2010 21:08 Od: Olča  
Ahojky všem,
věřím , že jste si to všichni užili.Mrzí nás se Standou, že jsme nemohli přijet. Mysleli jsme na Vás a přáli hezké počasí.
Všem děkujeme za držení palečků , zkoušky zdárně vykonány. Již budeme mít čas na výlety. Doufám , že se brzo někde setkáme. Olča
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Mácháč jaro 2010 Vloženo 20/06/2010 22:32 Od: Kristýna Ustohalová  
Zdravím všechny,
přidala jsem na rajče fotky z Mácháče. Pozdě, ale přece
vlkodav-prokupek.rajce.idnes.cz/Machac_kveten_2010/
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Mácháč jaro 2010 Vloženo 21/06/2010 06:29 Od: Vlasta  
Zdravím,
fotky jsou fakt pěkné už se těšíme na srpen Tomáškovi a jejich vlčíci
Čus Vlasta
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Mácháč jaro 2010 Vloženo 22/06/2010 08:57 Od: Iva  
Krásné fotky, muselo to tam být hezké. Hlavně u vody.
Vlkodava nemáme, chodím se jen dívat
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Mácháč jaro 2010 Vloženo 22/06/2010 11:31 Od: Jarča  
Myslím, že nevadí, že vlkodava nemáte, pokud byste se chtěla zúčastnit těchto akcí. A pokud budete mít zájem, určitě se nějaký "volný" vlkodav na srazu či dovolené najde k půjčení. Pro vás to bude určitě velice zajímavé. Sama jsem měla to štěstí, že jsem v r.2007, kdy jsem po vlkodavovi jen toužila a skoro nic jsem o nich nevěděla, mohla být na "vlkodaví" dovolené. A byla to moje nejkrásnější dovolená, kolem sebe tolik vlkodavů, každý chtěl podrbat, všichni byli ochotni o vlkodavech vyprávět, takže jsem mohla zvažovat, zda si ho můžu dovolit, zda ho zvládnu...no co myslíte, doma se mnou nebylo k vydržení a o měsíc později jsem si pro jednoho fešáka jela....a jsem moc ráda. Proto, že mám svého broučka, proto, že jsem díky vlkodavům našla skvělé lidi, skvělou partu.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 123
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze