číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

IW-pes jen pro bohaté?
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Téma: IW-pes jen pro bohaté?
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
IW-pes jen pro bohaté? Vloženo 03/05/2010 15:09 Od: Markéta  
Jen se podělím o takovou úsměvnou hystorku:mám v práci kolegy,kterému absolutně nevím proč leží v žaludku moji psi.Musím říct,že je to takový ten věčný stěžovatel,jak se má špatně a jak dřív bylo líp a tak.A stále slyším narážky typu:no jo,to se to žije,když máš na to živit ještě takový dva psy a pod...Tak jsem mu spočítala,kolikrát za den si jde zapálit,vynásobila počtem dnů a zjistila jsem ,že prokouří neuvěřitelných 5220,-Kčza měsíc.Ročně je to skoro 63000,-Kč.Takže teď mám na něj bič-kam se na něj hrabu s mýma dvěma vlčíkama!Vlastně uvažuju o třetím!Takže komu nechce partner dovolit vlkodava a kouří,dá se toho dobře využít!
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:IW-pes jen pro bohaté? Vloženo 07/05/2010 14:55 Od: Irena  
Plně souhlasím. Nejvíc mě překvapí, když mne někdo osloví, že vlkodav je úžasný pes a že je také jeho snem atd atd. a na závěr řekne: _.. no, ale je moc velký. Ten toho musí asi sežrat..." Já mojí "holčičce" vařím, občas přidám kvalitní granulky a nemám pocit, že by to zas tolik stálo. Myslím, že Ti s malými psíky utratí v zoo shopech za různé mňamky možná mnohem víc peněz. To říkám zcela zodpovědně, protože mám i ještě jednoho nemšího "broučka" a vím o čem mluvím. Vlkouš byl také mým snem, který jsem si splnila a nelituji. Je to prostě "špička ledovce", která mi dává tolik lásky a pochopení, že vůbec nepřemýšlím o tom kolik toho spapá.
Na kuřáky mám stejný názor. Lidská závist je bohužel neomezená. Nejlépe pořídit dalšího vlkouše, zmíněný "kolega-kuřák" to nevydejchá a půjde koupit další krabičku. haha.. Přeji krásné dny s vlkouši.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:IW-pes jen pro bohaté? Vloženo 07/05/2010 20:27 Od: Zuzana  
Ahoj děvčata, jistě že je príma mít vlkodavy. Ale i kuřáci mají vlkodavy. Tím to asi nebude, spíš tím, kdo jaký je....si myslím
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:IW-pes jen pro bohaté? Vloženo 29/05/2010 20:27 Od: Lada Hamplová  
Já si myslím, že je to nejen o povaze(a bohužel v Česku je závist snad národní sport)ale asi i o neinformovanosti.Kolikrát se mi stalo, že když jsem někomu kdo se mě zeptal kolik za našeho Vlkouška měsíčně utratím řekla částku, nemohl mi uvěřit.Každopádně je to ale strašně individuální a pokud někdo jezdí na výstavy a coursing či provozuje jiné aktivity pak to zanedbatelná částka není,ale to je bych řekla"nadstandart".Myslím, že základní péče není o nic finančně náročnější než jakéhokoliv většího psa.A nevím jak vy,ale ikdyby to stálo cokoliv a já musela dřít jak mezek Vlkodava bych už se nevzdala:o).
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze