číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

Velkopařezitý x Mácháč
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Téma: Velkopařezitý x Mácháč
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Velkopařezitý x Mácháč Vloženo 06/04/2010 08:46 Od: Jarča  
Já opravdu nechápu, proč se pořád řeší kdo a proč??? Prostě se stalo, letos bohužel jsou 2 setkání v jednom termínu. Pokud vím, každý rok bylo víc zájemců, než kapacity kempů, tak buďme rádi, že se může zúčastnit víc lidí a hlavně víc pejsků se dostane mezi „své“. Taky vidím jako výhodu, že je to na dvou různých koncích republiky, takže, pokud jste z Moravy, budete třeba raději, že to máte blíž na Velkopařezitý a naopak. Tak proč se pořád řeší a osočuje? Taky se zařizováním a programem pro zúčastněné je dost práce a myslím, že těmito diskuzemi „o ničem“, berete lidem, kteří vše připravují, chuť a elán. Mám na starost ubytování na Mácháči a upřímně je mi jedno, jestli ten či onen jede na druhé setkání. Určitě ho i tak ráda jindy uvidím a nebudu na něj koukat jako bulík, že nepřijel na Mácháč.
Nebudu víc komentovat.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Velkopařezitý x Mácháč Vloženo 06/04/2010 08:59 Od: Marcela Vojtová  
Je to trapný, trapný a ještě jednou trapný....
Jestliže "někdo" zjistil, že na Mácháč se chystá víc lidí a zkouší tímto způsobom /dizkuze na WDK/ otrávít normální lidi, tak si myslím že je to stejně prd platný...tak to už neřešmě, ty Jarčo hlavně nezapomeň připsat Leona a Padíka na plnou penzi a každý večer pohádka /samozřejmě se psí tematikou/
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Velkopařezitý x Mácháč Vloženo 06/04/2010 20:39 Od: Olča  
Dobrý večer všem ,
chci poděkovat holkám za organizaci letního setkání na Mácháči a prosím , nenechte se otrávit.Jsem ráda , že toto setkání bude a moc se na něj těším já i Standa.
Myslím si , že si to užijeme . Přece tomu nebylo nikdy jinak ....
Již nakupujeme tombolu a jak to má být "IRSKÉMU VŠE IRSKÉ" .
Děkuji za vše. Olča
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Velkopařezitý x Mácháč Vloženo 08/04/2010 10:50 Od: Plonk  
Jarča napsal:
...Taky vidím jako výhodu, že je to na dvou různých koncích republiky, takže, pokud jste z Moravy, budete třeba raději, že to máte blíž na Velkopařezitý a naopak....

Já osobně si myslím, že nejen geografická poloha může mít vliv na rozhodování. Po určitých zkušenostech se domnívám, že ti, kteří upřednostňují pevnější vedení a řád tak trochu ve stylu pionýrského tábora, zvolí setkání pořádané (byť skrytým) vedením WDK. I když akce typu Psí školka jsou výborné a těžko suplovatelné.
Ti ostatní, kteří občas rádi zajdou na houby, na ryby, nebo jen tak na výlet aniž by jim (nebo jejich družstvu) hrozilo udělení trestných bodů, zvolí setkání druhé.
Ideální by bylo nechat rozhodovat naše psí miláčky. Je to přece jejich dovolená a nás s sebou berou jen jaksi z nutnosti. A to "naše" dohadování jako klubová/neklubová jim musí připadat k popukání. To ale nelze, musíme rozhodnout my, páníčkové. Přeji všem šťastnou volbu a hlavně pohodový pobyt, ať tam či tam.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Velkopařezitý x Mácháč Vloženo 09/04/2010 07:18 Od: Jarča  
Dotaz na "Plonk":
můžete mi prozradit, kolikrát jste byl osobně na nějakém takovém setkání?
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Velkopařezitý x Mácháč Vloženo 09/04/2010 16:39 Od: Jana Sukeníková  
Už jsem si myslela,že na toto téma nebudu reagovat. Ovšem Váš příspěvek mně nadzvedl ze židle. V prvé řadě si myslím,že jste svým výrokem o pevnějším vedení a řádu urazil spoustu těch,kteří se těchto akcí zůčastňují,mně tedy určitě /na skryté vedení ať se vyjádří ti,kterých se to týká,budou li chtít/.
My jsme byli zatím pouze na jednom setkání a to loňském. Ze 6 dnů,které jsme tam strávili,jsme asi 5x byli na půldenním VÝLETĚ,ať už v blízkém,či vzdálenějším okolí.Vůbec si však nejsem vědoma,že by "naše družstvo",nebo my osobně,dostalo za tuto NEPOSLUŠNOST nějaké trestné body.
Na druhé straně tam byli i ti,kteří se žádných aktivit nezůčastňovali a viděli jsme je pouze večer na večírku. A o tom myslím dovolená je,aby si každý "dovoloval" jak umí a chce.
S určitostí mohu říci,že tohle se muselo dotknout i těch,kteří se na přípravě těchto dovolených podíleli a program pro účastníky připravovali ve svém volnu dlouho dopředu.Takže do toho vložili nejen svůj volný čas,ale myslím že i mnohdy své peníze /např. p. Holková,nebo p. Málková/. Opravdu pěkné ohodnocení za jejich snahu,to je určitě povzbudí a potěší.
Jestli chce na dovolené někdo jen odpočívat,prosím,já jsem na tom někdy stejně. Rozhodně však nejsem organizátorský typ, a právě proto ocením,když někdo připraví program pro mé psy, /protože na to odborník nejsem/ a o to tady jde,ne?
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze