číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

Samuela
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 123
Téma: Samuela
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Samuela Vloženo 16/05/2011 16:59 Od: Zuzana  
Na titulní stránce je fotka jedný čubičky, která by moc chtěla u někoho bydlet. A moc by si to zasloužila. Potkala jsem se s ní osobně a je nejen hezká, ale i moc milá. Podívejte se, prosím, jestli by nechtěl někdo kamarádku ke svýmu vlkodavovi, kterýmu se nelíbí být sám. Má srst jako vlkodav, tvar skoro jako vlkodav, povahu zdá se že taky. Je trošku menší než vlkodav, ale rozhodně by byla rovnocenným partnerem do hry.
Díky...
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Samuela Vloženo 21/05/2011 12:14 Od: Kamila Plecitá  
Dobry den,
chtela jsem se zeptat, jak to dopadlo se Samuelou. Ozval se nekdo? Je to moc pekny pejsek. Ja si ji bohuzel vzit nemuzu, mam uz doma zviratek dost a dalsi mi doma uz neprojde:(. Diky za info. Kamila
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Samuela Vloženo 21/05/2011 16:47 Od: Zuzana  
Díky za zájem, chápu to, nemůžeme si vzít všichni všechny zvířátka, i když by člověk chtěl....
Zatím jedna vlkodavářka zájem projevila, ale sama má taky dost náročné podmínky a tak uvidíme jak to dopadne. Jinak se nikdo neozval.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Samuela Vloženo 27/05/2011 10:46 Od: Jana  
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je ještě Samuelka k mání.Děkuji za odpověď. Jana Šejnohová
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Samuela Vloženo 29/05/2011 00:30 Od: Barbora Fajtova  
Dobry den, urcite jeste volna je. Pokud byste o ni mela zajem zavolejte Zuzane Malkove - 602173487. Zuzana je jeste v kempu, kde jsme slavili 5. vyroci zalozeni nadacniho fondu, takze neni na mailu.
Mejte se.
Bara Fajtova
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Samuela Vloženo 29/05/2011 11:31 Od: Zuzana  
Tak už jsem doma....pokud máte o Samuelu zájem jsme moc rádi. Prosím, ozvěte se nebo na sebe napište nějaký kontakt, ozvu se já. Díky.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 123
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze