číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

Pozvánka na festival Rock for Fun
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Téma: Pozvánka na festival Rock for Fun
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Pozvánka na festival Rock for Fun Vloženo 06/04/2011 20:36 Od: Zuzana Staňková  
Mám dotaz, na pozvánce je napsána věta "Samozřejmě pejsky sebou." To mám vzít Pata na vyhlídkový let??????
Tak vlakem, tramvají i autobusem už jsme jeli. Vloni na Mácháči jsme si vyzkoušeli lodní plavbu takže už nám vlastně chybí jen metro a to letadlo

Zuzana
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Pozvánka na festival Rock for Fun Vloženo 06/04/2011 20:49 Od: Zuzana  
No prosím, tak možná Patík absolvuje let dřív než cestu metrem
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Pozvánka na festival Rock for Fun Vloženo 06/04/2011 21:27 Od: Zuzífek  
Taky dotaz mají tam tak velké letadlo aby nás mohlo letět víc ??? Po jednom by to byla nuda
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Pozvánka na festival Rock for Fun Vloženo 06/04/2011 21:45 Od: Zuzana  
No, to teprve musíme zjistit jak je to s létadlama Já vám tedy zcela jistě budu mávat ze země
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Pozvánka na festival Rock for Fun Vloženo 06/04/2011 22:40 Od: Iva Raudenská  
Dobrý den,
abych vysvětlila, proč vlkodávky s sebou na rockový festival: Pořádáme na letišti Sazená ( Kralupy n/Vlt.)
2. ročník rockového festivalu Rock For Fun a protože ten loňský se vydařil, napadlo nás letošní ročník udělat benefiční a výtěžek z koncertu věnovat na podporu Nadačního fondu IW. Doufám, že se Vám bude festival líbit, na podiu se vystřídá 10 kapel, občerstvení je zajištěno. Vlkodávci jsou vítáni, budou pobíhající reklamou NF. Letiště je veliké, hluku se bát nemusíte, také zde máme hodně místa na potřebné vyběhání se.
K létání : Obávám se, že vlkodávka do éra nedostaneme, rozhodně nebude chtít v klidu sedět se sluchátkami na hlavě Svezení dvojnožců můžeme naplánovat, až 3 pasažéři můžou letět spolu letadlem nebo vrtulníkem. Také vstupenky budou slosovány a výherci obdrží dárkovou poukázku na vyhlídkový let.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Pozvánka na festival Rock for Fun Vloženo 06/04/2011 23:47 Od: Zuzana Staňková  
Určitě přijedeme podpořit Nadační fond, ale to postavení dvou vět po sobě na pozvánce mě prostě přišlo úsměvné a tak jsem si dovolila zavtipkovat.
No, ale stejně takové foto vlkodava před nebo dokonce v letadle, to si myslím že moc lidí nemá.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 12
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze