číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

Vycházky-okolí Brna
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1234567
Téma: Vycházky-okolí Brna
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Vycházky-okolí Brna Vloženo 09/03/2011 20:27 Od: Markéta  
Tak už je to zase zde!Mám tady hned dvě nabídky na vycházky:první bude v neděli 26.3 v 10 hodin na parkovišti u Skalního mlýna(hlavní parkoviště u punkevních jeskyní)směr Blansko,Ostrov u Macochy(všude jsou ukazatele k Punkevkám a ke Skalnímu mlýnu)Půjde se okruh kolem jeskyní nahoru na Macochu(uvidíme jak naši miláčci zvládnou pohled do propasti),přes Balcarku zase zpět.Moc pěkná vycházka.A další je opět z Blanska,kde bude v Blansku sraz ještě upřesním,termín neděle 3.4. v 9:30.Je to přes klub recesistů a turistů,bude uskutečněn zápis do knihy rekordů a kuriozit.Není to pejskařská akce,ale vzhledem k tomu,že jsme byli loni a předloni vřele vítáni i s pejskama,a taky jsme byli trochu atrakce,jdeme zase.Téma je ,,Vesmírní turisté",každý má mít raketu nebo talíř,nebo UFO.Loni to bylo jednodušší,měli jsme mít ,,zámek".Tak nevím jak sebe nebo pejsky napytlíkuju,no musím něco vymyslet.Je to dlouhá vycházka,pro mlaďochy nic moc-asi 15 km.Končí se v pivovaře v Černé Hoře,kde je do večera program, pívo,občerstvení apod.Odvoz zpět k autům do Blanska jsem zajistila.Odveze můj muž.Kdo přijde ve dvojicích,řídící mohou autobusama pivovaru.
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Vycházky-okolí Brna Vloženo 10/03/2011 09:12 Od: Markéta  
Tak opět oprava,volal mě dnes Pepa,už vím kde je chyba!Mám špatný kalendář!26.3 je SOBOTA!!!!!takže v sobotu!
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Vycházky-okolí Brna Vloženo 10/03/2011 11:13 Od: Andrea  
Na procházku na Macochu se hlásí Andrea a Akim.Už se moc těšíme
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Vycházky-okolí Brna Vloženo 14/03/2011 18:56 Od: Markéta  
podrobnosti k druhé procházce jsou na www,pivovarcernahora.cz Kdyby se chtěl někdo přidat k zahájení turistické sezóny,vycházíme o půl 10 z Blanska(trasa 12 km).Rakety s sebou!
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Vycházky-okolí Brna Vloženo 16/03/2011 21:24 Od: Kačka  
Venoušek a Kačka se hlásí.....))))
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Vycházky-okolí Brna Vloženo 21/03/2011 07:16 Od: Pepa  
Tak asi bude nádherné počasí. Už se těšíme na procházku. Pepa Ira a naši miláčci Mxík Sába Anni Arleta Airín.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 1234567
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze