číslo účtu: 28076349 / 0800
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Suvenýry
  • Kontakt
Hlavní Menu
  • Úvodní strana
  • O Irském vlkodavovi
  • Zdraví a péče
  • Psi
  • Byli jsme ...
  • Mix
  • Povídání
  • Média
  • Vlkodaví nebe
  • Fotogalerie
  • Diskuze a poradna
  • Vlkodaví pokec
  • Suvenýry
  • Mapa webu
O nadačním fondu
  • Základní informace
  • Jak pomoci
  • Děkujeme dárcům
  • Statut fondu
  • Výroční zprávy
  • Kontakt
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze

Kozu nebo kozlíka fakt nemáme...
(1 shlédnutí) (1) host
Dolů
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 123
Téma: Kozu nebo kozlíka fakt nemáme...
Nástroje fóra
  • Založit nové téma
  • PDF
  • Zobrazit poslední příspěvky
  • Pravidla
  • Nápověda
Kozu nebo kozlíka fakt nemáme... Vloženo 12/02/2011 15:58 Od: Jana  
Irský vlkodav - výměna za kozu ( případně kozlíka
prodám - Nabízím do dobrých rukou kvalitního psa s PP, věk 4, import Polsko, výborný rodokmen, uchovněný. Moc hodný, zvyklý na děti. Výměna za kozičku...
Tento inzerát jsem teď našla ve fauně, nevypadá to jako vtip...
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Kozu nebo kozlíka fakt nemáme... Vloženo 12/02/2011 19:57 Od: Marcela  
Zdravím, neviděla jsem sice uvedený inzerát, ale myslím že o vtip nejde.
Před časem jsem našla podobný, kde předmětem výměny byl také vlkouš a za něho chtěl inzerent několik slepic nebo králílů....možná je to i ten samý "chovatel"
O tom, jak se pejsek u takového majitele má, nemusíme dlouho přemýšlet, kdo by dokázal svého přítele, člena rodiny vyměnit za cokoliv jiného?
Co se proti tomu dá dělat nevím....pokud se budeme snažit pejskovi pomoci a výměnu uskutečnit, takový chytrák to udělá znova a když ne, bůhví jak vlkoušek zkončí, je to děs
Možná snad, pokud je opravdu pejsek s PP, stačilo by upravit v prodejní smlouvě předkupní právo chovatele, ale jestli to bude co platné to nevím.....
Opište bezpečnostní kód   
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Reply Quote
Re:Kozu nebo kozlíka fakt nemáme... Vloženo 12/02/2011 22:10 Od: Iva  
No to je fakt síla. Vypadá to, že chtějí vlkodávka vyměnit za něco, co se dá zblajznout. Bezmoc a jediný co mě coby ateistu napadá, že boží mlýny melou pomalu ,ale spravedlivě...
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Kozu nebo kozlíka fakt nemáme... Vloženo 14/02/2011 16:56 Od: Lucie  
Jsem tomu debilovi napsala, jestli je normální. Irčáckou duši za kozla k snětku? Nechápu, co ty lidi nenapadne! Je mi znich někdy zle. Asi mu vlkodávek neumíral v náručí a neví, co je milovat svého psa. Nejraději bych pro něj jela, jenže nemám tu kozu. Lucka
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Kozu nebo kozlíka fakt nemáme... Vloženo 14/02/2011 21:21 Od: Jana  
Napadlo vás třeba to, že i koza může mít hodnotu třeba 15 tisíc ? Netvrdím, že je tento inzerát OK, ale bez urážky, vy teda taky vůbec nemluvíte a nemyslíte jako milovníci zvířat, když si myslíte, že koza je jen něco, co se dá sežrat ! Nebo snad máte rády jen své psy a vše ostatní je k jídlu? Smutné.
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Re:Kozu nebo kozlíka fakt nemáme... Vloženo 14/02/2011 21:42 Od: Pavla Špotová  
Důvody, proč se lidi psů zbavují jsou pro někoho malicherné,zadání inzerátů nás někdy šokuje, můžeme se divit,rozčilovat, ale dokud neznáme podrobnosti, je předčasné soudit. Ani nám to jako NF nepřísluší, jde nám hlavně o to, abychom pomohli psům.
V tomto případě je zadání inzerátu hodně nešťastné, ale někdy je s majitelem možné se dohodnout na rozumném řešení. Bohužel se nám nepodařilo s majitelem psa spojit a bez komunikace je pomoc těžká.Budeme to ještě zkoušet.
Zdravím, Pavla
Opište bezpečnostní kód   
Reply Quote
Přispět do tématu
Založit nové téma
Stránka: 123
Diskuze a poradna
Diskuzní forum
Diskuze