Samozřejmě můžete žít bez psa, ale nestojí to za to...

Letní setkání 2017

Poslední prázdninové dny jsme trávili jako předchozí roky v kempu Veselý Habr na Rokycansku. Přesto, že se nás tentokrát sešlo méně, pěkně jsme si to užili. Přijelo i několik tzv. jednodenních návštěvníků a tak se nás vystřídalo celkem 41 lidí, 25 vlkodavů a 5 jiných pejsků.

Bylo zajímavé sledovat, jak od jara vyrostla štěňata a jak jsou jejich hry akčnější. Chodili jsme hodně na procházky, debatovali o všem, co se týká vlkodavů a také nadačního fondu. Bylo krásné počasí a tak si pejskové hojně užili koupání. Opět jsme se dověděli nějaké novinky i z lidské psychologie a hned je také řádně prodebatovali. Jedno odpoledne jsme věnovali „zdravovědnému školení“ i s praktickým ověřováním. I když doufáme, že nikdo nebude muset nikdy pečovat o zraněného nebo nemocného pejska, je dobré být připraven. Večerní „bojovku“ vyhrálo dámské družstvo nad pánským, u kvízové tomboly se někteří setkali s otázkami, kterými byli poněkud zaskočeni ;) Dělali jsme si společně různé dobroty na grilu a měli jsme se dobře.

Každý účastník si odvezl upomínkovou samolepku a jeho pejsek nějakou mlsku. Díky za fotky, které nejlépe dokreslí atmosféru.
Celkem k prostředkům fondu přibylo 26.237.,- Kč (stánek se suvenýrky a tombola 11.237,- , peněžité dary 15.000,- Kč). Všem, kdo se na této částce podíleli, moc a moc děkujeme.
Jsme rádi, že se lidé i pejsci bavili, nedošlo k žádnému úrazu a těšíme se na další shledání. Tentokrát 30.září v Radíči při benefičním coursingu na již V. ročníku Habísova střapce.