Samozřejmě můžete žít bez psa, ale nestojí to za to...

Předvánoční procházka 2015

Předvánoční procházka v tomto roce byla na Rakovnicku a měla opravdu vánoční atmosféru.

Scházeli jsme se za sluníčka, ale pak už chumelilo, jak uvidíte na fotkách. Přesto, a nebo i proto, byla nálada výborná, to také uvidíte na fotkách :)
Kolik se sešlo lidí a pejsků tentokrát nemáme spočítané, ale hodně, což jsme rádi. Letos přišlo i dost lidí, kteří se účastnili nadační akce poprvé a zdálo se, že se jim i jejich pejskům s námi líbilo. Na procházku přišlo i několik nadačních vlkodavů a několik psů jiných plemen opravdu různých velikostí.
Po procházce jsme se zase sešli v hospodě, kde už byly připravené dárky pro pejsky i pro jejich člověčí doprovod a věcičky s vlkodaví tématikou. Především ale tolik očekávané kalendáře na rok 2016. Pro pejsky bylo připravené i speciální cukroví.

Jsme moc rádi, že je o akce nadačního fondu zájem a že se už tradičně především na předvánoční procházku sjíždí hodně lidí, někteří opravdu z velké dálky. Bez tohoto zájmu a podpory by fond nemohl poskytovat pomoc psům, kteří jí potřebují. Po procházce do pokladny fondu přibylo 18.210,- Kč. Velmi děkujeme, přejeme krásný zbytek roku a těšíme se nashledanou na dalších setkáních.